Producten

Schakelmateriaal

niko
Niko is een op en top Belgisch bedrijf met filialen in Frankrijk, Nederland, Slowakije en Spanje. Wereldwijd worden de Niko-producten en –oplossingen verkocht via distributeurs. Ze bieden een gamma van meer dan 3500 producten, van stopcontacten en schakelaars tot deurtelefonie en domotica.
Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor Niko’s kwaliteitsoplossingen omwille van het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design. Niko is dan ook niet voor niets marktleider in België!

pijl Schakelaars en stopcontacten
pijl Aansluitingen voor tele- en datacommunicatie
pijl Deurtelefonie en videofonie
pijl Bewegingsmelders
pijl Schakelaars die je bedient vanop afstand
pijl Oplossingen voor lichtregeling en dimming
pijl Domoticasystemen

 

bticino

Een kleine industrie op ambachtelijk vlak evolueerde naar een modern complex in een veeleisende markt. Dit met de sterke wil om functionaliteit en design te combineren. Zelfs naar een trendsetter op het vlak van technologie en design. Het modulaire bticino werd al snel beschouwd als de standaard voor elektrisch schakelmateriaal. Bticino is Italiaans marktleider in productie en verdeling van schakelmateriaal en avant-garde in technologisch opzicht en design.

schakelmateriaal, audio-video, telefonie, domotica, beveiliging, communicatie

 

Bordenbouw

vynckier
De industriële kasten voor algemeen gebruik voor binnen- en buitenopstelling biedt het antwoord op al uw behoeftes aan permanente en veilige bescherming van uw elektrische en elektronische apparatuur.

 

Verlichting

deltalight
Binnen-, buiten- & LED-verlichtingPodium   podium

Bij Podium kan u kiezen uit een uitgebreid assortiment verlichtingsarmaturen. Dit gamma is perfect afgestemd op de behoeften binnen de verlichtingsmarkt, of het nu gaat om een winkelinrichting, een kantoor of een eengezinswoning.

 

ducre

 

LTB

 

kreon
Kreon is de enige fabrikant van vloer-, plafond- en wandverlichting in één en dezelfde vormtaal. Licht van Kreon is letterlijk driedimensionaal. Kreon benadrukt het driedimensionale karakter van de architectuur. Het uitgangspunt van Kreon is één enkele collectie met een eindeloos aantal combinatiemogelijkheden.ModularPSMLighting

Merken die niet vermeld zijn op de website,
kunnen wel verkregen worden op aanvraag.